Heerlijk uit eten bij Restaurant CallantsoogCulinair genieten in Callantsoog

Reserveer een tafel

Over Restaurant Callantsoog

Na een heerlijke dag op het strand is het goed toeven in het à la carte restaurant. De menukaart biedt voor ieder wat wils, van een maaltijdsalade tot een lekkere hamburger of een volledig 3-gangen diner! Uiteraard is het mogelijk om hier een passend drankje bij te drinken.

Bar of lounge

Voor uw diner genieten van een lekker aperitief of lekker nazitten met een goed digestief? Dat kan uiteraard, u bent van harte welkom in onze bar of lounge.

Openingstijden

  • Ontbijt (ma-vr): 07:00 - 10:00
  • Ontbijt (za-zo): 08:00 - 10:30
  • Lunch: 12:00 - 16:30
  • Diner: 18:00 - 21:00

Acties & Evenementen 

 

 

 

 

 

Klassieke Wildstoof - €19,50,- p.p.

01 november 2017 - 30 november 2017
De gehele maand november geniet u bij Fletcher Hotels van een heerlijk klassieke wildstoof met rode kool en stoofpeer voor maar €19,50.

Combineer de wildstoof met een bijpassend Bavaria Bock biertje voor €23,-.

Reserveren

 

 

  

 

 

 

 

 

Exclusief: Bioscooparrangement voor €25,- p.p.

01 oktober 2017 - 30 november 2017
Humor, romantiek en ouderwetse gezelligheid: u wordt feestelijk ontvangen met een glas Fletcher’s Bubbels, waarna u geniet van een uitgebreide High Tea. Klets ongestoord bij onder het genot van een heerlijke kop thee met zoete en hartige lekkernijen en laat u in de watten leggen met onder andere muffins, bonbons, koekjes, sandwiches en natuurlijk onbeperkt thee of koffie. Na deze gezellige middag ontvangt u de bioscoopkaartjes voor de nieuwste feelgood romcom van Hollandse bodem: WEG VAN JOU, met Katja Herbers in de hoofdrol. Het wordt een onvergetelijke dag!

Reserveren

 

 

 

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.